Secondhand køb i maj måned

Oprettet d. under Hverdagsliv

Secondhand køb i maj måned

Mine secondhand køb i maj måned:

 

Køber du secondhand tøj?

 

Jeg shopper en del for tiden, det kommer lidt i perioder at jeg bliver mere bevidst om hvad jeg egentlig gerne vil have i mit skab, i stedet for at gå og købe lidt i øst og vest. 

Og hvis du synes jeg køber en del for tiden, så har du ret. Det gør jeg fordi jeg har ramt en tid i mit liv hvor jeg kan. Det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg tror jer med børn forstår, det er nemlig dyrt og enormt tidskrævende at have børn, og i mange år sætter man dem først: Så er der nye vinterstøvler, flyverdragter og når de bliver større koster tøjet pludselig det samme som ens eget gør. Så jeg har ikke stået først i køen i mange år.

 

Men eftersom vi så småt er ved at give slip på et barn økonomisk og det andet selv tjener lidt penge som bliver brugt på tøj fordi alderen kalder på den nysgerrighed, samt de ikke konstant vokser ud af alt – så har vores råderum hvad angår os selv, ændret sig lidt. 
Der er perioder som forældre hvor man står med fedtet hår og gylp, der er perioder hvor afslappet tøj man lige hopper i bare er nemmest, og der er perioder hvor man selv lige venter med et ellers ønsket køb fordi man står med teens som ønsker sig præcis det samme og rent faktisk mangler fordi de insisterer på at gro hele tiden. De tider er så småt ved at være ovre for os, så 
her på det sidste har jeg kunne kigge lidt nærmere på mit tøjstativ, og købe lidt til mig selv som jeg har gået og drømt om. 


Noget af det er udgået, og noget af det er simpelthen fordi jeg gerne vil spare penge fordi det som udgangspunkt sælges for mere end jeg har lyst til eller kan give. Jeg kunne godt smide noget grønt snak om miljø ind, men sandheden er at jeg synes det klinger lidt hult, fordi at shoppe noget man egentlig ikke har brug for, er det grønt? Er det miljø rigtigt? Lidt gør uden tvivl også en forskel, men jeg vil bare ikke synes at jeg her kan være bekendt at inddrage miljø persprktivet. 
Egentlig kan vi mennesker jo leve i et (eller få) sæt tøj, så når jeg shopper lækre brugte ting til skabet, synes jeg det er misvisende at kaste det ind under miljø korrekthed - jeg kunne jo godt undvære.
Så for mig klinger det lidt hult når man samtidig køber lidt for ofte og svinger dankortet i butikkerne på andre tidspunkter. 

 

I maj måned havde jeg fokus på at finde ting som er udgået fra butikkerne, især drømte jeg om en lyseblå skydrøm fra Stine Goya og en candifloss drøm af en skjorte fra COS. 

Derudover forelskede jeg mig i et par solbriller med lidt kant fra Fendi. 
I forhold til køb fra nyt er der sparet omkring 4000 kroner, og tøjet er dermed købt i et prisniveau hvor jeg selv føler at jeg har lyst til at være og kan være med. 

 


Kommentar(er) 1

  • Lisbeth Nielsen
    Lisbeth Nielsen

    Hej😊 Jeg elsker også at købe second hand tøj og andre ting. Må jeg spørge hvor du har fundet de fine ting henne? Køber du online eller går du i genbrugsbutikker?

    Svar

Skriv din kommentar