Migræne råd samlet fra Instagram

Matcha iste

Jeg er simpelthen gået hen og blevet afhængig af Matcha, både i varm og i kold udgave.
Men min yndlings er klart iste udgaven.

I virkeligheden ved jeg faktisk ikke om det er Soya drink med vaniljesmag jeg er dybt afhængig af, det må komme an på en prøve en dag. For det der Matcha er fandme en dyr afhængighed, jeg tror faktisk du kan købe hash, coke og andre stoffer langt billigere end Matcha – 95 kroner for 50 gram folkens.

Nå men tilbage til det grønne pulver som har gjort mig så afhængig at jeg sidder på jobbet, om eftermiddagen, og tæller minutter til jeg kan komme hjem og få mit fix – jeg har begrænset mig selv, og lavet en meget alvorlig kontrakt med mig selv om, som jeg sjældent overholder, at jeg max må drikke en om dagen. Mest fordi det er pisse dyrt, men også fordi jeg er en klovn til at gennemskue hvor mange kalorier der ryger indebords, samt hvor sundt det overhovedet er. Stoppede med at søge efter information, da jeg landede på kræftens bekæmpelse hjemmeside som omtalte Soya drink som var det fanden selv man hældte i svælget, men afsluttede med sætningen ala “Men ingen ved det rigtig, måske er det helbredende”.
Dem af jer der kender mig godt, eller har læst under kategorien “who me” ved at mig og kræft har en forhistorie, og at kræften vandt, hoverede og efterlod mig i den mest ynkelige tilstand jeg til dato har befundet mig i, velvidende at den vender tilbage efter mig eller en anden jeg har kastet min kærlighed på.

Nå men nu skulle det jo handle om Matcha iste, og indtil nogen ved noget konkret om Soya drink, så tyller jeg en ned dagligt, sammen med mit ristede rugbrød – come and get me your bitch! (Jow ristet rugbrød er fandme også kræftfremkaldende, det vil ingen ende tage!)

Here we go: 

  • Soya drik med vaniljesmag, tilsvarende mængde som det glas du ønsker at fylde.
  • Et skvat Matcha (lidt mere end en teske, drikken skal være lysegrøn)
  • En lille håndfuld isterninger
  • Honning (jeg kommer ca. 1-2  teske i)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migræne råd samlet fra Instagram